Wat voor reistype ben jij?

Sommige zeggen dat de inhoud van een handtas veel over iemand zegt. Maar nu ik mijn koffers aan het pakken ben voor een vijfdaagse trip naar Rome (with the boyfriend!) vind ik dat deze aanname duidelijk wordt overtroffen door een reiskoffer…

Glamour Girl
De glamour girl propt haar koffer vol met jurkjes, pumps, haar eigen föhn, stijl- en krultang en oh ja: véél make-up. Vakantie betekent immers niet dat je er als een slons bij moet lopen toch? Het strand en de boulevard zijn jouw nieuwe catwalks!

Perfectionist
De perfectionist is het type dat zelfs een wintertrui neemt op een zomervakantie naar Egypte: het weer kan immers altijd omslaan! De perfectionist wil op alles tot in de puntjes voorbereidt zijn, dus haar koffer zit volgepropt met onbelangrijke (‘’maar misschien toch handige!’’) items.

Daddy’s Girl
Een daddy’s girl propt het liefste zoveel mogelijk foto’s en andere persoonlijke dingen in haar koffer zodra ze op reis gaat. Haar mobiel is haar best friend zodat ze, wanneer ze maar wil, eindeloze gesprekken kan voeren met het thuisfront. En meneer Berenmans gaat natuurlijk ook mee…

De rust zelve
De rust zelve vertrekt met een halfvolle koffer: daar valt ook genoeg te kopen toch? Als ze slippers nodig heeft koopt ze die wel even bij het lokale strandtentje en de must see bezienswaardigheden ontdekt ze wel zodra ze er is.

Intellectueel
De intellectueel neemt niet alleen maar ontelbare romans mee om te lezen aan het zwembad. Nee, ze heeft ook de beste restaurants in kaart gebracht, een planning gemaakt van wat ze wanneer wil zien en heeft zich ook al verdiept in de plaatselijke taal. Buongiorno!

Wat voor reistype ben jij?

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com