Vandaag geeft Vera tips om na een huil-, regen- of stortbui nog steeds fabulous over straat te kunnen: waterproof make-up!

Een potje janken: soms moet het gewoon en kan je de watervallen die uit je ogen willen stromen niet tegen houden. Let it go! Flink hard grienen kan soms onwijs opluchten. Maar je make-up? Wat moet je daarmee?

En wanneer het weer eens regent, of straks zelfs sneeuwt? Vandaag vertel ik jullie mijn tips om huil/regen/sneeuwbuien glamorous met mascara en lipgloss op, te weerstaan!

Waterproof mascara raad ik niet aan elke dag te gebruiken. Het is een stuk lastiger te verwijderen waardoor wimpers kunnen uitvallen en bovendien pakt het vaak ook nog eens minder mooi uit. Maar een waterproof mascara is een absolute must wanneer er water wordt verwacht!

Eyeliner of oogschaduw zijn er ook in waterproof versies, die eerste echter wel een stuk succesvoller dan de tweede. Waterproof oogschaduw is vaak toch niet zo heel waterproof waardoor het toch nog wel eens op je kin wil eindigen wanneer je net door de regen hebt gefietst. Waterproof eyeliner is wél een aanrader.

Lipgloss blijft verrassend goed zitten wanneer het in contact komt met nattigheid, bovendien zie je het niet echt als het toch uitloopt. Wil je het helemaal op safe spelen, breng dan een lip balsem –of stain aan.

Make-up remover. Gaat het toch mis en sta je met de mascara op je wangen in plaats van je wimpers, in de wc? Zorg dan in ieder geval dat je wat make-up remover en wattenschijfjes bij je hebt. Je hoeft echt niet te gaan zeulen met 2 liter flessen, giet gewoon in een beetje remover in een klein potje of flesje en gooi deze in je tas.

Liefs,