Ying wil de wereld veranderen, hart voor hart.

“Changing the world, one heart at a time.” Dat is de slogan van Jeanne Malnati. De oprichter van Spreading Hearts. De bedoeling van Spreading Hearts is om een hartje aan iemand/onbekende te geven waaraan je kan zien dat hij/zij door een moeilijke periode heen gaat. Hiermee willen ze helpen de wereld te veranderen, dus een hart tegelijk te veranderen, doordat je laat zien dat je aan die ander denkt.

Als meiden steunen wij onze vriendinnen natuurlijk door dik en dun. Alleen soms merk je niet dat ze je meer nodig hebben dan je zelf weet. De een laat het wat meer merken dan de ander, en sommige willen het er juist niet over hebben. Op zo’n moment is het misschien juist goed om te laten zien dat je aan je vriendin denkt.

Het mooiste vind ik toch wel dat onbekenden elkaar steunen. Ik had laatst wat rondgeneusd op het Cosmogirl! forum en vond daar mooie verhalen die mij inspireerden. Maar ook vervelende dingen over zelfmoord en depressies. Het was goed om te zien dat meiden daar elkaar helpen en tips gaven. Geen bitcherig gedoe en geroddel, maar echt gezellig meiden onder elkaar die elkaar helpen en er voor elkaar zijn.

Wat ik hiermee allemaal wil zeggen is dat het goed is dat je laat zien dat je aan diegene denkt en aandacht schenkt aan mensen die het soms even moeilijk hebben. Elk meisje heeft wel haar ups en downs. Juist op die momenten heeft ze jou meer nodig dan ooit en kan ze een extra steuntje in de rug wel gebruiken. Dus twijfel niet of je een ander wilt helpen, want als je de wereld een handje wilt helpen, begint het bij jezelf.

Liefs,

Ying

Ps: De website van Spreading Hearts vind je hier.