Afgelopen donderdag opende het eerste filiaal van Weekday in Amsterdam. Roos was één van de gelukkigen op de gastenlijst.

Hi girls!

Weekday is het zustermerk van H&M en verkoopt een groot aantal verschillende merken. Daardoor verschilt de prijscategorie heel erg. Zo kun je er jurkjes kopen voor 20 euro, terwijl je ook shorts kunt vinden met een iets minder aangenaam prijskaartje van 160 euro *slik*.

Ik weet dat er vast een paar girls bij zijn die er geen moeite mee hebben om zo veel geld voor een item neer te leggen, maar zelf ben ik, zoals jullie waarschijnlijk wel opgemerkt hebben, meer van het budget shoppen.

Cheap Monday is één van de merken die ook verkocht wordt in de nieuwe Weekday-store. Ze verkopen prachtige jeans en leuke basic tops. In ben dol op het skull label, zo leuk!

Verder vind je een apart hoekje vol met accessoires: zeker een kijkje waard! Ook de baby kleding is echt adorable. Als ik een kindje had, zou ik deze truitjes zeker niet kunnen laten liggen!

De goodiebag die we achteraf meekregen, zat vol met leuke items waaronder een waardebon, een Weekday sjaal en een ketting. Yay!

De nieuwe Weekday store vind je in Amsterdam aan Rokin 84.

Ga jij een kijkje nemen?

Liefs,

Roos

www.laceandpearlsbyroos.com