Vorige week bezocht Roos met een groepje een festival bij haar in de buurt.. En nam ze een wegwerpcamera mee!

Voor het eerst sinds tijden heb ik weer eens een wegwerp camera gebruikt. Vorige week was er een gratis festival in de buurt, Music meeting. We gingen er met een grote groep naartoe, omdat er vrienden van ons in een band spelen, Ducktape.

Naar dit soort activiteiten vind ik het niet altijd even fijn om mijn grote spiegelreflex camera mee te nemen en omdat ik toch wel dol ben op de vintage look die je krijgt met wegwerpcamera’s, besloot ik om m’n goede vriend die avond thuis te laten.

Het was wel even wennen, zo’n lichte tas, ik ben namelijk gewend om mijn camera altijd overal mee naartoe te nemen. Afgezien van dat is het wel heel erg gemakkelijk, ik hoefde niet bang te zijn dat hij tijdens het springen en rondrennen kapot zou gaan.

Het festival zelf was echt geweldig . Zoals jullie kunnen zien aan de zomerse kleding was dit alweer een week geleden dus het was perfect festivalweer. De muziek, de kraampjes, de mensen, alles was echt heel erg leuk!

Deze wegwerpcamera heb ik gekocht bij de Action voor minder dan 3 euro, héel voordelig dus. Houd er wel rekening mee dat je de foto’s moet laten ontwikkelen, dan komt er al snel 8 euro bij. Als je de camera naar ’t Kruidvat brengt krijg je er wel een CD bij waar alle foto’s op staan, inclusief diegene die ze niet ontwikkeld hebben. (Dat kan zijn door bijvoorbeeld het licht wat niet goed was, maar dat is op de computer vaak goed te bewerken zodat je de foto toch nog kunt gebruiken.)

Gebruiken jullie zelf wel eens wegwerpcamera’s?

Liefs,
Roos
www.laceandpearlsbyroos.com