Vera blogt deze week over de beautyspullen die je mee moet nemen als je bij je vriendje gaat slapen!

Je gaat bij je vriendje slapen en terwijl je twijfelt over pyjama je moet meenemen (tip: laat alles met Hello Kitty opdruk thuis), bedenk je je dat je na er ná de nacht natuurlijk wel net zo goed wilt uitzien als ervóór.

Om het gesjouw met een make-upkoffer te vermeiden, heb ik een kleine selectie aan producten gemaakt waar je je de volgende dag (net zo) mooi mee kunt maken.

Mini’s. Zorg voor kleine verpakkingen mascara, parfum, lipgloss… Vaak zijn deze in setjes te koop bij de parfumerie. Ze nemen niet veel ruimte in en zijn daardoor handig mee te nemen. Bij de drogist kun je ook terecht voor mini douchegels, shampoo’s en deo’s.

Naturelle lipgloss. Neem een naturelle gloss mee die overal bij staat. Kies voor een lichtbruine nude tint of lichtroze kleurtje om je lippen te laten opvallen op een subtiele manier, en die ook mooi staat als je niet zoveel make-up op hebt.

Oogschaduwpaletje. Wil je oogschaduw dragen, stop dan een paletje, en een hele rits aan losse oogschaduws in je make-uptas.

Poeder. Laat de foundation en concealer thuis en neem alleen een poeder mee om het ergste geglim tegen te gaan (en je blozende wangen iets te verbergen als hij je zoent).

Kwastensetje. Om de poeder en oogschaduw te brengen heb je natuurlijk kwasten nodig. De 12-delige kwastenset laat je thuis en neemt een reissetje mee. Sigma verkoopt ze, maar ook Ebay staat er vol mee.

Ook niet vergeten: make-upremover (ga nooit slapen met make-up op, tenzij je wilt dat er de volgende ochtend foundation op zijn kussen zitten, en hij behalve jouw stralende gezicht ook twee nieuwe stralende pukkels begroet), je haarborstel, elastiekjes en knipjes, tandenborstel, tandpasta en most importantly: je allermooiste glimlach. Veel plezier!

Liefs,