“Why not? Take crazy chance! Why not? Do a crazy dance! If you lose the moment, you might lose a lot. So why not? Why not?”

In teksten van muziek zit meestal wel wat waarheid en een boodschap in, zo ook het liedje Why Not van Hilary Duff (Het meisje, inmiddels vrouw, die Lizzie McGuire speelde en inmiddels bevallen is van een dochter) uit 2003.

Het liedje is over waarom je niet af en toe een gekke dans of kans neemt in het leven, iets buiten je comfortzone, want wat heb je te verliezen? En ook al verlies je iets, je hebt op zijn minst wat nieuws geprobeerd.

“So walk a little slower
and open up your eyes
sometimes its so hard to see
the good things pass you by”

Als we af en toe even stoppen en een rust momentje nemen, zien we opeens de mooie dingen die langs ons heen gaan. Goede dingen gebeuren eigenlijk vaker dan je misschien doorhebt, loop wat rustiger en geniet.

“You’ll never get to heaven
or even to LA
if you don’t believe there’s a way”

Als je er niet in gelooft dat er een weg is, dan kom je er waarschijnlijk niet. Geloof in jezelf, je waardes en je dromen, want iedereen kan zijn (realistische) dromen waarmaken, zolang je maar 100% voor gaat.

Dus geloof in jezelf, durf iets buiten je comfortzone en je zult zien dat er in het leven nog heel veel te beleven valt. (;

Liefs,
Ying

http://www.youtube.com/watch?v=Yp5FgwS4XT0