Marije krijgt een rol in de wintercampagne van Miriam de Waard!

Lieve Cosmogirls,

Hebben jullie ook wel eens het gevoel gehad dat je helemaal overspoeld werd van bewondering? Dat je hart sneller ging kloppen van verbazing? Dat kreeg ik dus laatst toen ik dit filmpje bekeek. Ik weet niet wat me zo erg raakte, misschien de duistere blikken of de mysterieuze muziek. Maar ik wil dit zo ontzettend graag met jullie delen!?In deze Prada campagne wordt de winter collectie van 2012 geshowd door een levend-schaakspel. Zet je volume een tikje hoger en laat je inspireren!

Daarnaast heb ik nog een pareltje gevonden. Deze is van Givenchy Fall / Winter 2012.?Je ziet een groep prachtige legendarische modellen, waaronder Naomi Campbell, wolven gezichten trekken. Met hetzelfde donkere gevoel als dat ze in de collectie hebben zitten.

Zelf heb ik laatst ook in de collectiefilm mogen spelen van Miriam de Waard.
Miriam de Waard; ? “‘Wake For Them’ gaat over een groep vrouwelijke nachtwakers die ‘s nachts de slapende groep beschermen. Zij waken met behulp van hun aangeboren nachtelijke instinct. Dit uitgangspunt heeft zich in mijn collectie ontwikkeld tot spanningen tussen diepte, lagen, materialen, structuur en kleur. Mijn vrouwelijke nachtwakers zijn tegelijkertijd toegankelijk en afstandelijk, sensueel en rauw. Ze durven hun eigen angsten, neuroses, en diepste dromen onder ogen te komen en een wereld te creëren waarin zij zich veilig voelen.”

Check de collectiefilm hier
-A film by; Tanja Busking-

Het was echt ontzettend vet om deze film te maken! Het werd opgenomen in een donker keldertje en door de rookmachines en de muziek werden we gelijk meegesleurd door het gevoel van de nachtwakers. Wat vinden jullie ervan?
?
Lots of love,
Marije Pöpping