Lisanne showt haar winter-proof outfit.

Het besef dat het nu écht winter is, is vorige week bij mij gekomen. Ik werd ’s ochtends wakker, keek naar buiten en daar zag ik het liggen: sneeuw.

Gelijk baalde ik dat ik niet eerder was opgestaan, want dat werd natuurlijk glibberen over de weg. Ik was toch al laat, dus besloot ik gewoon in een jurkje en op hakken naar school te gaan. Soms heb ik van die dagen dat ik het heerlijk vind om me wat chiquer aan te kleden en die dag was het zo’n dag. Ik trotseerde weer en wind.

Aan dit mooie, blauwe jurkje heb ik goede herinneringen. Ik droeg hem namelijk naar mijn allereerste fashionweek in de zomer van 2011.

Sindsdien heb ik hem wel af en toe aangehad, alleen niet in de winter. Omdat ik er dan een vestje of een blazer overheen moet dragen en dat vind ik in dit geval niet zo mooi. Dus ik bedacht wat anders: ik droeg er een blousje onder.

Zo blijft het model van het jurkje in tact en heb je toch lange mouwen. Dat het nou zo veel warmer is, wil ik ook weer niet zeggen, maar het is in ieder geval iets. Daarbij komt nog dat het de outfit ook wat opfleurt zo in de winter. Ik word altijd vrolijk van kleur en van bloemetjes.

Gelukkig kan ik ook mededelen dat ik die dag niet ben gevallen, ondanks dat ik echt een kluns ben.

Wat dragen jullie op dit soort winterse dagen?

Lots of love,

Lisanne