Ying over vaseline

Je smeert het vooral op droge plekjes van je huid. Meestal heb je het of in een hele grote pot of in kleine blauwe. En is het spul is ontzettend vettig:

ik hebt het over vaseline natuurlijk!

Wat veel meiden niet weten is dat je met vaseline veel meer kan dan het alleen maar op je huid smeren, hier namelijk een paar tips:

•Gebruik het als mascara! Het is gezond voor je wimpers en ze lijken daardoor voller. Vergeet alleen niet te letten op witte puntjes, als het opdroogt kan je die krijgen. Handig is ook om hierbij een wimperkruller te gebruiken. En kijk uit dat je het niet in je oog krijgt!
•Als lipgloss. Het helpt tegen droge lippen en geeft ook nog is een keer een mooie glans op je lippen. Ook kan je het zelf maken door lippenstift te pakken en het te mengen met vaseline.
•Voor je wenkbrauwen, hiermee kan je je wenkbrauwen op zijn plaats houden. Als je een wenkbrauwborstel hebt kan je daar een druppel vaseline op doen en je wenkbrauwen ermee gladstrijken.
•Styling product, het helpt tegen droge plekken op je huid, maar dus ook voor droog haar, gebruik alleen wel een klein beetje, anders wordt het een vettige boel.
•Make-up verwijderen, dan alleen oogmakeup. Breng de vaseline een beetje aan op een tissue of iets anders en wrijf het over je ogen, als het goed is helpt het zelfs tegen waterproof mascara.
•Als oogcrême, als je het op brengt voor het slapen zie je er wel uit als een glinsterworm, maar je huid rond je ogen wordt er wel lekker zacht van.

Veel liefs,

Ying