…en heeft nu een duidelijke mening over Bella en Edward.

Deze week wil ik het graag hebben over Twilight. Als je Twilight breaking dawn part 1 nog niet hebt gezien en nog wilt zien, of het niet leuk vindt als ik er commentaar op geef, kan je beter niet verder lezen!

Laatst kwam een vriendin van mij op het briljante idee een Twilight film met mij te kijken. Ik denk dat we ongeveer 90 minuten hebben gekeken naar Twilight: breaking dawn part 1.

Ik heb me nog nooit 90 minuten zo erg geïrriteerd aan een jongen en een meisje… Ik irriteerde me zo aan ‘Bella’ en ‘Edward’.

Vooral het feit dat Bella zich continu gedraagt als een prinsesje. Ze moet altijd haar zin krijgen en vind het niet erg om daarmee iedereen in gevaar te brengen. Ze zegt geen dankjewel en lijkt het maar normaal te vinden dat iedereen haar best doet haar haar zin te geven. Enorm egoïstisch vind ik haar.

En Edward heeft geen ruggengraat. Hij laat zich continue manipuleren door Bella. En het feit dat Edward eigenlijk een stoere vampier is maakt het alleen maar erger! Hij doet dat omdat hij ‘verliefd’ is op Bella, maar dat is helemaal niet realistisch. Bella zou in ieder geval nooit een meisje zijn waar ik verliefd op kan worden.

Xander.