Wat denken jongens nu echt als ze lieve sms’jes krijgen? Xander tells it all…

In mijn laatste blog had ik jullie gevraagd onderwerpen te verzinnen. Ik vond het erg leuk om te zien dat een aantal dit ook hebben gedaan! In deze blog wil ik graag de volgende vraag beantwoorden: ‘Hoe denken jongens over sms’jes zoals: ‘ik wou dat ik bij je was, ik vond het heel leuk en ik mis je.’

Een erg leuke vraag, maar ik kan natuurlijk niet voor ‘alle’ jongens spreken. Ik denk namelijk dat jongens hier heel verschillend over denken. Ikzelf zal niet zo snel zo’n sms’je versturen. Ik vind namelijk dat die dingen vanzelfsprekend zijn als je een relatie hebt. Als je van iemand houdt, ben je nou eenmaal graag bij hem/haar en vind je het natuurlijk leuk om iets samen te doen. En ja, als je elkaar lang niet ziet, ga je elkaar missen!

Zo’n sms’je als ‘ik vond het heel leuk’ vind ik eigenlijk een beetje overbodig. Natuurlijk vind ik het leuk om af en toe zo’n ‘bevestiging’ te krijgen of te sturen. Maar dat moet zékér niet te vaak. Want anders lijkt het net alsof je elkaar niet mist wanneer je een per ongeluk een dag geen sms’je stuurt.

En zeg nou zelf, als je elke dag stuurt ‘ik hou van je’, dan heeft zo’n sms’je al gauw geen betekenis meer. Toch?

Xander

Fotografie: http://www.allaboutphones.nl