Iedereen heeft wel eens spijt.. Waar heeft Xander nu het meeste spijt van? Oeioeioei..

Iedereen doet wel eens iets waarvan je achteraf spijt hebt. Ik ben hierop zeker geen uitzondering! In dit blog ga ik vertellen waar ik nou echt het meeste spijt van heb! Ik wil je wel alvast waarschuwen dat het niet een grappige blunder is, maar een best wel vervelend verhaaltje!

Het was op een normale maandag toen ik 14 jaar was. Ik was gewoon pauze aan het houden op de middelbare school toen er een jongen naar me toe kwam die ik vaag kende. Hij begon gewoon met me te praten en vroeg met toen opeens ‘wat heb jij dit weekend gedaan? ‘. Ik gaf er natuurlijk antwoord op.

Enja, meestal als iemand je zoiets krijgt hoopt de ander dat je de vraag ook terug stelt, en dat deed ik ook. Hij vertelde me dat hij op Marktplaats een advertentie had gevonden waarin stond dat iemand van zijn konijn af wou, als niemand het konijn kwam ophalen zou het van de brug af worden gegooid.

Die jongen vertelde me dat hij het konijn was gaan ophalen. Ik zei tegen hem dat ik dat helemaal super vond, en vroeg waar het konijn nu was. Toen zei hij ‘ja ik heb hem zelf van de brug afgegooid’ en vervolgens begon hij te lachen. Op dat moment was ik helemaal verbaasd, waardoor ik ook ben gaan lachen.

Waar ik natuurlijk zo’n spijt van heb, is dat ik niet heel erg boos ben geworden! Ik vond het namelijk zoo zielig voor het konijn! Toen ik 14 was zat ik daar heel erg mee, ik kreeg er zelfs nachtmerries van! Nu kijk ik er heel anders tegen aan, maar nog steeds heb ik er spijt van, dat ik door te lachen zoiets heb goedgekeurd!

Ik ben heel erg benieuwd of jullie ook ergens spijt van hebben!

Xander