De perfecte summer look volgens Lisanne…

Ik blog nu al een tijdje voor Cosmogirl.nl, wat ik echt helemaal geweldig vind! (dit kan ik niet vaak genoeg zeggen) Ik heb al mijn blogs terug gekeken, om te bedenken wat voor fashion inspiratie ik jullie nu kan geven. Toen kwam ik erachter dat ik nog niet vaak een outfit heb laten zien. Dus bij deze:

Ik draag hier een sheer blouse van de Monki, een wit singlet en hoedje van de H&M, shorts van de Zara, rode pumps van de Poco Loco, de clutch en het riempje zijn vintage en de sieraden zijn cadeautjes.

Voor mij is dit de perfecte zomer outift. Als het heel warm is, is het natuurlijk heerlijk om een paar shorts te dragen (Jaaaa, dan krijgen we bruine benen, die van mij mogen nog wel wat zon zien, haha) Daarbij zijn highwaisted shorts überhip en maken ze je benen langer, heel fijn voor de kleinere mensen onder ons.

Om te voorkomen dat je verbrand op je schouders, en natuurlijk omdat het fashionable staat, is de sheer blouse geweldig. Het draagt super licht en het geeft je outfit net even die extra touch. Het hoedje is wel erg warm voor een hete zomerdag. Maar ’s avonds als de schemer begint te vallen, is het ideaal.

Een dagje naar het strand? Trek een paar leuke sandaaltjes aan. ’s Avonds uiteten? Pak je high heels uit de kast en je bent ready to go!

Heb jij een favo zomer oufit?

Lots of love,
Lisanne