Blogster Lisanne heeft goed nieuws!

Deze blog begin ik met goed nieuws, heel goed nieuws. Weten jullie nog dat ik een blog schreef over mijn intake voor het AMFI? Ik kan jullie vol trots melden dat ik ben aangenomen! Ik ben echt zo blij! Afgelopen zaterdag viel de brief met het verlossende woord in de brievenbus. Het lijkt allemaal nog een beetje onrealistisch, maar volgend jaar ga ik International Fashion & Branding studeren in Amsterdam. 

Nu ik weer een maandag naar school ben geweest, dringt het wel tot me door dat ik nog wel eerst mijn examen moet halen. Dat wordt nog een aantal weken flink blokken, maar daarna staat me iets heel leuks te wachten!

Deze outfit droeg ik naar mijn intake. Ik wilde een zakelijke look met een knipoog neerzetten en daar hoorde ook een unforgettable item bij. Voor het zakelijke heb ik gekozen voor de grijze tweed blazer (Mango). De blouse met stippen (Esprit) staat voor de knipoog. De knal roze panty (H&M), die bijna pijn doet aan je ogen, zorgt voor het onvergetelijke aspect. Volgens mijn ouders kwamen er twee zuurstokjes uit het AMFI gebouw lopen, in plaats van een meisje, haha.

Lots of love, 

Lisanne