‘De leukste spulletjes liggen meestal onderop!’

Hee meiden!

 

Hebben jullie al lekker vakantie? Geen vakantie voor mij! Ik moet hard aan de slag voor mijn eindbeoordeling en ik werk wat meer dan normaal. Ik zal volgende week foto’s showen van mijn eindopdracht want dan heb ik alles af! We moeten een trendboek maken met kleurkaarten en materialen. Heel leuk!

 

 

 

In de IJ-hallen met Monique, mutsjes passen!

Afgelopen weekend nam een vriendin me mee naar de IJ-hallen in Amsterdam. Een keer in de maand is daar een hele grote markt vol met kleding en antiek spulletjes. En nog leuker is.. dat de meeste dingen maar 1 euro zijn!

 

Het was wel even wennen om gelijk door al die spullen te graaien (alle kleding ligt meestal op een hoopje). Maar toen ik het eenmaal door had (de leukste spulletjes liggen meestal onderop!) ging ik los. Ik vond de leukste dingetjes allemaal maar voor 1 euro. Rokjes, tasjes, een cocktail boekje en een heel leuk tasje, waar ik uiteindelijk een matching ketting bij vond!

 

Rokjes, ketting met matching tasje, mooie riem van Asos en dit leuke cocktail boekje voor maar 0,50 cent!

De laatste weken ben ik druk op zoek naar huisjes met le boyfriend. En op nummer 1 van mijn wishlist staat natuurlijk; de inloopkast. Welk meisje droomt daar niet van? Een kamer gevuld met schoenen, jurkjes, jasjes, tassen, hoedjes en al m’n sieraden. Ik kan niet wachten!

 

Omdat ik ook van het knip en plakwerk houd, heb ik een interieurboekje bij gehouden. Waar ik ook van hou is alles in de kleur wit: witte muren, witte kasten en dan kleurrijke details in de kussentjes, kaarsen en een leuk kleed. I can’t wait.

Hoe gaaf zijn deze inloopkasten? Ik hoop dat die van mij een beetje wordt zoals op de linkerfoto.

En omdat het voor (de meeste) van jullie nu vakantie is, wil ik jullie graag inspireren met deze droom huisjes. Dream on!

Hoe leuk is het om in je kast oude foto’s te plakken? Zo krijg je een heel leuk effect!

 

Druk bezig met mijn inspiratie boekje…Veel lijstjes en foto’s aan de muur, alles wit met mooie bloemen! En een eigen plekje vind ik heel belangrijk, waar ik lekker aan m’n school en blog kan werken.


Meet le boyfriend!

Omdat het weer kouder is, heb ik mijn truien weer tevoorschijn gehaald. Wat vinden jullie van deze skull trui? Gekocht in Londen vorig jaar.

 

Geniet van je vakantie!
C'ya next week!

Liefs, Anouk Emilie