Hoe kies je dé perfecte fit voor jouw figuur? Met deze tips!

De boyfriend jeans zit comfy en ziet er megastoer uit. Als je 'm maar goed stylet… Hoe? Door wat op te steken van de volgende tips...

 

Kies de juiste lengte 

Hoewel je altijd de pijpen van je bf jeans omrolt, hoort-ie net boven de enkel te vallen. Zo past de broek bij sneakers, booties, of killer heels. Either way: hij moet er niet uitzien alsof je een te korte broek hebt gekocht. De nerdy look is zó 2012.

 

Shape it!
Het model van de broek is belangrijk. Het type dat het beste past bij veel girls is de skinny boyfriend fit. Een model dat strak zit rond de knie en een beetje 'poft' van boven – in a cool way. Een broek die de twin is van je vaders jeans is een no-go.

 

It's all in the details

boyfriend-ish is een tikkeltje teveel van het goede. Hij kan beter niet al te wijd zitten, dat maakt de broek sloppy. Een aantal gaten in de jeans mag best, dat maakt 'm iets stoerder. Is de broek bijna één groot gat? Too much.

 

Style 'm op de juist manier

Kies een lossig shirt om de broek mee te combineren en stop het shirt in de broek om het accent op je middel te leggen. Het mag best een beetje girly en cute blijven, toch?

 

Wij hebben de 5 leukste modellen voor je geselecteerd: