Dit moet je zien vanavond 🙂

Sla jij de koopavond deze week even over?

Kruip dan lekker op de bank voor de tv, want de programma's en films mag je niet missen…

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
Sheldon heeft er moeite mee dat Leonard het middelpunt van de vriendenkring is. In de aflevering daarna moet Leonard kiezen tussen zijn nieuwe vriendin Priya of zijn vriendschap met Penny. 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Dennis is in Zweden en brengt daar de langste dag van het jaar door. Floortje is weer terug in Bisjkek, de hoodstad van het Aziatische land Kirgizië.

Foute Vrienden – 20:30 uur op RTL5
Van je vrienden moet je het hebben… 😉 Hoe zetten ze elkaar deze week voor gek? 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Marisol wil er achter komen wie verantwoordelijk is voor Nicholas' auto-ongeluk. Als ze de beveilingsbeelden bekijkt, doet ze een schokkende ontdekking over Opal. Ethan, Zoila en Pablo gaan zich ermee bemoeien en voordat Marisol het weet, loopt alles uit de hand. 

FILMTIP
De Eetclub – 20:30 uur NET5 
Karen (Bracha van Doesburgh) en Michel (Mark van Eeuwen) verhuizen naar een luxe villawijk. Al snel wordt Karen vrienden met de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Maar als iemand uit de groep zelfmoord pleegt, komt Karen erachter dat iedereen in het clubje geheimen heeft. 

Ocean's Twelve – 20:30 uur op Veronica 
Drie jaar na de overval op het casino in Las Vegas, roept Daniel (George Clooney) zijn crew weer bij elkaar. Samen reizen ze naar Europa om daar drie grote overvallen te plegen. Eén in Rome, één in Amsterdam en één in Parijs. Maar of dat lukt…