Hij wist het niet… Tot vier jaar geleden!

Brooklyn Beckham is a busy guy! Hij fotografeert, sport en treedt uit de schaduw van zijn beroemde ouders in een grote fashion shoot voor Wonderland Magazine. 

Hij bekent: 'Ik was pas dertien toen ik erachter kwam dat ik hele beroemde ouders had. Ik ging naar een voetbalwedstrijd waarbij allerlei mensen mijn vaders naam riepen. Toen besefte ik: “Oh my god! Ik ben compleet anders dan hen!”'

Best verrassend, de oudste Beckham zoon moedigde al vanaf jonge leeftijd zijn vader David aan, bij de club Manchester United. And what about mommy Victoria? Is hij nooit mee geweest met één van haar vele fashion shows? Blijkbaar is het normaal wanneer je opgroeit met wereldberoemde ouders ;-).

Maar toch, respect voor David & Vic dat ze het zó lang geheim konden houden! 

Brooklyn is als fotograaf nu druk met de release van zijn eerste fotoboek, die later dit jaar uit moet komen. Daarover zegt hij: 'Ik wil dingen doen die ik leuk vind en niet omdat mijn ouders toevallig beroemd zijn.'

Voor nu moet Brooklyn boy even rust houden, hij brak afgelopen weekend zijn sleutelbeen tijdens een weekje skiën in Canada. Poor boy! Hij hoeft ons maar te bellen, wij komen wel op ziekenbezoek.
 

Bron: Instagram