Voorlopig de laatste aflevering 🙁

Druk weekend gehad? Pak vanavond je rust met een relaxed tv-avondje.

CG! selecteerde weer de leukste programma's van vanavond voor je. Regel jij de snacks? 😉
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Het wordt weer spannend in Meerdijk! Janine hoort niets meer van Ludo en ze wordt ongerust. Hij is bezig met een gevaarlijke actie. Aysen krijgt een goede tip over de ontvoerder van Lucas en gaat op onderzoek uit.

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Er komen drie nieuwe gedetineerden in de Banckert, waardoor Suus zich onzeker en bedreigd voelt. Tanja waarschuwt haar dat ze een aanslag op haar voorbereiden. Suus vraagt Freddy een wapen voor haar te regelen om zich te kunnen beschermen. Dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.  

Grey’s Anatomy – 20:30 uur op NET5
Oh no! Vanavond is de voorlopig laatste aflevering van Grey’s Anatomy. Vinden we niet leuk! Vanavond zijn Meredith en Derek het niet eens over de behandeling van een patiënt. De ruzie loopt hoog op. Een andere patiënt wordt door de artsen gepusht en Callie voelt zich verantwoordelijk. En ondertussen ontdekt Stephanie iets vreselijks… 

Ruben vs. Geraldine – 21:20 uur op NPO3
Deze week doen Ruben en Geraldine mee aan het wereldkampioenschap voor houthakkers in Canada. Ze moeten meedoen aan alle onderdelen en dat betekent dat ze ook met kettingzagen en scherpe bijlen moeten werken. Wie gaat dit het beste af?