Haar laatste GTST-aflevering 🙁

Geen zin om te shoppen vanavond? Don't worry, met CG!'s tv-tips hoef je je geen moment te vervelen. 

Regel jij de popcorn? 😉
 

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 uur op RTL4
Heb jij het al gehoord? Gigi Ravelli (Lorena) gaat de serie verlaten! Vanavond zie je haar al voor het laatst in GTST. Wat zou er gaan gebeuren met haar personage?

Expeditie Robinson – 20:30 uur op RTL5
Woohoo, vanavond kunnen de kandidaten een karaokeavond winnen! Dat wordt vechten, want daar hebben ze allemaal wel zin in. Wie gaat de proef winnen?

FILMTIP
Monster-in-Law – 20:30 uur op NET5

Charlotte’s (Jennifer Lopez) liefdesleven is een ramp, maar dan ontmoet ze de knappe dokter Kevin (Michael Vartan) op een feestje. Ze zijn de perfecte match en ze besluiten zo snel mogelijk te trouwen. Kevins moeder Viola (Jane Fonda) is het hier alleen niet mee eens. Zij wil dat haar zoon met iemand anders trouwt.  

Harry Potter and the Goblet of Fire – 20:30 uur op Veronica
Harry gaat samen met Ron en Hermione naar het WK Zwerkbal, maar een groep volgelingen van Voldemort gooit roet in het eten. Er zijn geen gewonden, maar de kans dat Voldemort gaat terugkeren wordt steeds groter. Op Zweinstein is het Toverschool Toernooi. De kampioenen van drie verschillende toverscholen moeten gevaarlijke opdrachten uitvoeren om te winnen. Eén van de deelnemers is Harry.

Music and Lyrics – 22:30 uur op NET5
De band PoP! was in de jaren 80 razend populair. De zanger Alex (Hugh Grant) was razend populair, maar inmiddels weet niemand meer wie hij is. Dan wordt hij gevraagd om een nummer te schrijven voor popster Cora Corman (Haley Bennett). Zijn collega Sophie (Drew Barrymore) schiet hem te hulp. 

Fotografie: BrunoPress