Carolien Spoor ken je als Florien uit GTST en Kimmy uit de film Loft. In Who’s In Who’s Out uit speelt ze Sanne die door de Dutch Stage Academy zangeres en actrice wil worden…

Wat is Sanne voor meisje?
“Een gewoon meisje uit een normale wijk. Ze heeft een vriendje Dylan die op de Academy zit en een danscarrière nastreeft. Sanne droomt er zelf al jaren van om ook in het wereldje door te breken, maar dan als actrice en zangeres. Als verrassing doet ze auditie en wordt aangenomen.”

Herken je veel van jezelf in haar?
“Ze doet net als ik ook alles om haar doel te bereiken. Alleen gaat Sanne over lijken en zo ver ga ik echt niet. Haar vriendje is ook helemaal niet blij met haar komst.”

Begrijp je dat?
“Sanne niet, maar ik snap het wel. Ik zou er ook niet aan moeten denken om 24 uur op elkaars lip te zitten. Toen ik nog op de Toneelschool zat, ontstonden er ook heel veel stelletjes. Niets voor mij.”

Juvat speelt ook in Who’s In Who’s Out en vertelde al eerder aan CG! over zijn rol…

Juvat vertelde eerder dat hij best onzeker was over zijn acteerkunsten. Heb je veel met hem gespeeld?
“Ja, ik krijg best veel met hem te maken. Het is echt zo’n leuke jongen! Hij doet het supergoed en hoeft zich echt geen zorgen te maken over zijn acteerprestaties. Ik zie hem gewoon als mede-acteur.”

Waarom mogen we Who’s In Who’s Out echt niet missen?
“Het is een compleet nieuwe serie: het is niet alleen leuk om naar te kijken, maar je kunt ook zelf beslissen hoe het verhaal verder gaat door te stemmen wie er in de serie mag komen en wie eruit moet. ”

Meer info
In Who’s In Who’s Out zie je hoe zes ambitieuze jongeren keihard werken om hun droom om zanger, danser of acteur te worden uit te laten komen. Twee plekken in de serie zijn wisselende rollen: jij kunt als publiek stemmen wie erin en wie eruit gaat. Of doe zelf auditie! Check wiwo.bnn.nl/ voor meer info!
Who’s In Who’s Out is vanaf 8 januari op tv.