Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder!

Twee dagen eerder showden we jullie al een kleine sneak preview, maar vandaag laat CG! jullie de hele 'Eve in Bloom' collectie van Catrice zien.

Deze Limited Edition collectie barst van de bloemige producten. CG!'s favoriet? De Nails in Bloom nagelstickers (€2,39)! Check deze beauties:

Soft Duo Eyeshadow €3,89
Drie varianten met twee perfect op elkaar afgestemde kleuren. De oogschaduw duo's zijn ideaal voor mooie, natuurlijke day looks. Verkrijgbaar in Bloomynous, Beauty Bouquet en Bed of Flowers.

 

Loose Moisturizing Highlighter €5,59
Geef je gezicht een subtiele glow met deze supermooie highlighter. Hoe? Breng met een poederkwast een beetje highlighter powder aan op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen.

Ultimate Nail Lacquer €2,99
We all love it: fleurige nagellak. En check dat schattige flesje eens! Ga jij voor nude, paars, rood, koraal of roze?

 

Lip & Cheek Cream €3,99
Sneeuwwitje verandert in Doornroosje. Breng een vleugje kleur aan met deze creams op je lippen of wangen en you're ready to go! 

 

Powder Kajal €1,99
Gebruik deze eye pencils samen met de oogschaduw duo's voor een nóg intensere look. Verkrijgbaar in antraciet (The Flower of Love) en paars (Floralilac).

 

 

 

 

'Eve in Bloom' by Catrice is vanaf september t/m half oktober verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België alleen bij het Kruidvat!