Maak nu kans op een plekje in de Just-Dance 2014 by Sepehr Fashion Show!

Heb jij danstalent en zou je héél graag een keer willen paraderen over een catwalk à la Cara of Doutzen? Dat kan!

 

Het spel Just Dance 2014 is bijna uit en dat vraagt om een feestje! Daarom organiseert Ubisoft op 17 oktober in samenwerking met Sepehr Maghsoudi Couture een fashionshow en wij mogen één Cosmogirl superblij maken met een plekje als fashion model in deze show.

 

Wat moet je doen?
Kan jij fantástisch dansen? Maak een fabulous filmpje met jouw danskunsten en stuur 'm vóór 1 oktober op naar redactie@cosmogirl.audax.nl onder vermelding van 'Just Dance Fashion Show'.

 

Het blijft niet alleen bij een fashionable modeshow, er zijn ook coole optredens tijdens het VIP-event, waar veel modepers en BN'ers worden verwacht! Natalie La Rose (bekend van haar hit met Flo Rida I Cry en van het nummer Wild Ones) opent de show en bekende dansers van SYTYCD showen hun dans-skills tussen de modellen door. Hoe cool?!

 

Dus droom jij van een momentje op de catwalk en wil jij bij deze fashion show zijn? Maak snel een filmpje en mail het naar redactie@cosmogirl.audax.nl. Succes!

 

Benieuwd wat je kunt verwachten van de show? Bekijk de video hieronder!

 

 

 

Just Dance 2014

Met Just Dance volg je danspasjes die op het scherm worden getoond, op en kun je een stoere dancing queen worden! Elk jaar komt er een nieuwe berg hits uit. De nieuwste en coolste hits hoor je terug in Just Dance. Op nummers als Feel this Moment van Christina Aguilera en Pitbull en Starships van Nicki Minaj leer je de beste dans moves! De game is verkrijgbaar vanaf €39,99. 

Wil jij meer weten over Just Dance 2014? Bezoek dan de website of like de Facebook-pagina

En check de traier!