Op wie zijn ze stiekem verliefd?

Dacht je dat je de enige was met een celeb crush? Think again, want zelfs jouw favo sterren hebben stiekem een oogje op hun Hollywood collega's. Benieuwd? Check hieronder wat ze zeggen. 

 

 

 

 

 

Selena Gomez heeft niet één, maar twee crushes. Zo vertelde ze een tijdje geleden dat ze een oogje had op Logan Lerman, maar onthulde ze laatst bij Jimmy Kimmel dat ze haar Rudderless co-star Billy Crudup ook wel erg leuk vindt. Ze viel voor hem toen hij een gitarist speelde in de film Almost Famous uit 2000.
 

Jennifer Lawrence heeft een huge crush op Justin Timberlake, maar dan wel hoe hij in de 90s was. Ze was obsessed door hem in zijn 'NSYNC periode. 

Josh Hutcherson <3 Emma Watson. Hij zegt: 'I love her. Ik wil haar zó graag ontmoeten. Ik probeerde mijn manager zo ver te krijgen om haar te bellen voor me.'

Lena Dunham is een tikkeltje geobsedeerd door Jimmy Fallon. Ja, echt. Bij The Tonight Show vertelde ze: 'Ik was gek op je toen ik op de middelbare school zat. Het ging wel een beetje ver. Ik wil je niet bang maken ofzo, maar er zijn wel een paar dingen die je moet weten…' Zo heeft ze jarenlang een gesigneerd servetje van hem gekoesterd, schreef ze een verhaal waarin zij en Jimmy van lichaam verwisselden. Eh… Oké, Lena. Helemaal niet creepy. ;-).

 

Fotografie: Bruno Press