Kerstoutfit inspiratie!!

Zin om dit jaar helemaal uit te pakken met je kerstoutfit, maar geen idee hoe? Je favoriete celebs to the rescue!

De afgelopen week verschenen zij in hun mooiste outfits op de rode loper. En laten we daar nu net heel veel outfit-inspo uit kunnen halen :-).

Van glitz& glam tot knalkleuren; zij rocken het allemaal. Enne, jij binnenkort ook toch? Check alle celeb looks hieronder.

Twinkle, twinkle, little 
Dress! Taylor Swift en Alexa Chung zijn al helemaal in de Christmas spirit en schitterden deze week in een glitteroutfit. Move over, glimmende kerstboom, want hier ben jij! 

Classy in zwart
Met zwart is áltijd goed, ook tijdens de feestdagen. Super classy en minstens net zo chique! Shailene Woodley koos voor een pantsuit en Selena Gomez ging voor een sexy black dress. En vergeet je rode lipstick niet ;-). 

Mooi in mono
Mono-outfits zijn HOT. Combineer een wit item met iets zwarts, net als Anna Kendrick en Karlie Kloss hierboven doen. Net zo fancy als een compleet zwarte outfit, maar net even meer fun
 

?Splash of color
Dat color the new black is bewijzen Lily Collins en Olivia Palermo. Zij verschenen op de red carpet in knaloranje en -gele outfits. En we love it! Deze look is perfect voor girls die niet bang zijn om op te vallen

 

Fotografie: BrunoPress