Geen happily ever after in Hollywood dit jaar

Oh no! Afgelopen weekend maakten Jason en Jordin bekend dat ze niet langer een stelletje zijn. De afgelopen drie jaar waren zij toch wel één van de cutest Hollywood koppels. Hun break-up leek dan ook wel totally out of the blue te komen. 

Tijdens een radio-interview zei Jason: 'Ik praat er liever niet over, maar alles is cool. We hopen ook gewoon vrienden te kunnen blijven.' 

Jordin schreef daarna op Twitter

Blijkbaar zijn J en J dus nog wel on good terms, maar stiekem vinden we het wel heel jammer dat ze uit elkaar zijn. 

Jordin en Jason zijn niet het enige koppel dat dit jaar splitsville ging. CG! zette de saddest break-ups van 2014 (tot nu toe) voor je op een rij.

Sarah Hyland & Matt Prokop
Een break-up is natuurlijk nooit leuk, maar in dit geval toch beter. Op CG! las je vorige week namelijk dat Matt helemaal niet zo lief was voor Sarah… 

Ansel Elgort & Violetta Komyshan
De twee ontmoetten elkaar op school, voordat Ansel doorbrak als acteur. Volgens de geruchten kreeg Ansel het zo druk, dat hij geen tijd meer had voor Violetta. 

Ariana Grande & Jai Brooks 
Ariana en Jai waren een stelletje sinds 2012, maar gingen in juli 2013 uit elkaar. Afgelopen mei kwamen ze toch weer bij elkaar, maar in augustus ging het weer uit. Volgens de geruchten was Jai er niet voor Ariana, nadat haar opa overleed. 

 

Rita Ora & Calvin Harris 
Hoewel er heel veel roddels over de break-up rondgingen, weet niemand wat de echte reden was. De één zegt dat Rita teveel feestjes afging, de ander zegt dat ze gewoon uit elkaar gegroeid waren.

Ciara & Future
In oktober 2013 ging Future op één knie voor Ciara. Na hun verloving volgde een kindje. Na hun kindje volgde afgelopen augustus jammer genoeg een break-up. Volgens de geruchten ging Future vreemd. 

Amber Rose & Wiz Khalifa
Amber Rose en Wiz hadden samen een zoontje van één, maar dat weerhield Wiz er niet van om vreemd te gaan. Amber maakte dit openbaar op Twitter. 

Robin Thicke & Paula Patton
Robin en Paula waren al 8 jaar getrouwd, toen Paula de scheiding aanvroeg. Volgens alle gossip ging Robin vreemd, maar dit hebben zij zelf nooit bevestigd. Robin heeft er nooit een geheim van gemaakt haar terug te willen, en heeft dit dan ook maandenlang geprobeerd. In juli bevestigde hij dat het inderdaad écht over was. 


 

Fotografie: Bruno Press