Say what?

Ben jij echt geen fan van school? You're not the only one. Deze celebs vonden hun middelbare schooltijd maar helemaal niks

Lees hieronder wat ze te zeggen hadden over hun high school days. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik was heel gefrustreerd op mijn zestiende. Ik had het gevoel dat niemand me begreep. School was stressvol, werk was stressvol en het is op die leeftijd moeilijk om vrienden te maken. Ik had altijd het gevoel dat ik me moest haasten om ergens te zijn, terwijl ik geen idee had waarheen.”

– Emma Roberts

 

 

 

 

“Ik was heel erg klein. Het grootste deel van mijn schooltijd bracht ik door in de kluisjes waar ik in werd gepropt. Gelukkig had ik een mobiele telefoon, anders had ik er nu nog steeds ingezeten.”

– Chris Colfer 

 

 

 

 

 

“Ik werd veel in elkaar geslagen vroeger. Ik was zelf ook wel een beetje een idioot, maar ik vind niet dat ik het ooit heb uitgedaagd. Het was nadat ik net was begonnen met acteren en ik het leuk vond om mij als een acteur te gedragen. Of hoe ik dacht dat acteurs zich gedroegen. Hierdoor vonden veel mensen het blijkbaar nodig om mij in elkaar te slaan.”

– Robert Pattinson 

 

 

 

 

“Ik ben opgegroeid in Tennessee, en als je niet aan American football deed was je een mietje. Ik kreeg continu bijnamen, omdat ik van muziek en kunst hield. Ik was op heel veel manieren een outsider. Maar alle dingen waar je voor gepest wordt, of waar je het gevoel van krijgt dat je raar bent, maken je sexy als je volwassen bent.”

– Justin Timberlake 

 

 

 

 

“Pesten werd iets waar ik liedjes over ging schrijven. Who's Laughing Now was de realiteit. Mijn stoel werd onder me vandaan getrokken, en ik kreeg stenen naar me toegegooid. Gelukkig had ik de beste ouders en familie, bij wie ik altijd terecht kon. Niet iedereen heeft dat.”   

– Jessie J 

 

 

 

 

 

“Toen ik op de middelbare school zat, stalen mijn vriendin en ik altijd kleding. De keer dat we gepakt werden zal ik nooit vergeten. We moesten onze namen doorgeven, maar omdat we zo jong waren kregen we alleen een winkelverbod.”

– Nicki Minaj  

 

 

 

 

 

“Ik at mijn lunch in het kantoortje van de school nurse, zodat ik niet bij de andere meiden hoefde te zitten. Ik ben niet alleen een halfbloedje, ik groeide ook nog eens op met ouders die weinig geld hadden. Ik had dus nooit leuke kleren, of een mooie rugzak.” 

– Jessica Alba

 

 

 

Fotografie: Bruno Press