Spot ze allemaal!

Nu TMF voorgoed is verdwenen, moeten zangers en zangeressen nog harder hun best doen om aandacht te trekken met hun nieuwe videoclip.

Een goede truc is om andere celebs een rolletje te laten spelen! Pas had Katy Perry al heel veel bekende vrienden opgetrommeld voor de clip van ‘Last Friday Night’, maar veel artiesten zijn haar al voor gegaan.

Kijk mee!

Een van de bekendste clips waarin een celeb meespeelt, is waarschijnlijk deze van Justin Timberlake. Na het verschijnen van de clip kwamen meteen de geruchten op gang dat hij iets met Scarlett zou hebben, want ze hebben het zo te zien wel erg gezellig…

“What Goes Around Comes Around” – Justin Timberlake

Maar, Justin is zelf ook niet te beroerd om op te komen dagen in de video van een andere artiest.

“Run” – Gnarls Barkley.

Ook Katy Perry heeft zelf ooit in een videoclip gespeeld. De leadzanger van de Gym Class Heroes was destijds namelijk haar vriendje!

“Cupid’s Chokehold” – Gym Class Heroes

In deze clip van Vampire Weekend laten Joe Jonas en Jake Gyllenhaal zich van hun sportieve kant zien…

“Giving up the Gun” – Vampire Weekend

Ke$ha heeft voor haar laatste videoclip een celeb uitgenodigd die al een tijdje niet meer op tv is. James van der Beek speelde vroeger in de populaire serie “Dawsons Creek” en schiet tegenwoordig dus op eenhoorns…

“Blow” – Ke$ha

Een van de nieuwste video’s met een celeb is meteen een giga-catchy nummer. Wie er te zien is? Kijk zelf maar…

“Tonight, Tonight” – Hot Chelle Rae

Klik hier voor een supermelige videoclip met Blake Lively en Jessica Alba, in deze clip is Megan Fox te zien, en hier zie je een video met een hele rits bekende gezichten zoals Elijah Wood, Orlando Bloom, Kirsten Dunst en nog veel meer.

Weet jij nog een videoclip waar een celeb in speelt? Laat het weten!