Blunder!

Hey girls,

Jullie berichtjes vragen natuurlijk om een reactie.
Ik ben nieuw als hoofdredacteur en we hebben allemaal superleuke, frisse plannen en ideeën voor jullie, maar helaas gaat er wel eens iets mis.
Zo dus ook bij de CG! dagen in de Bijenkorf…

What happened?
– Inhoud goodiebag: blijkbaar is die niet bij iedereen hetzelfde geweest. Stom! Balen wij ook van en helaas heb ik daar geen verklaring voor. Geen idee hoe dit is gebeurd, wellicht dat bij het inpakken van zoveel tasjes er hier en daar eentje is overgeslagen.

– die €10,- die jullie moesten besteden om een goodiebag te krijgen, is natuurlijk niet in onze zak verdwenen. Deze €10,- konden jullie uitgeven aan leuke schoolspullen voor jezelf bij de Bijenkorf.
Sommige meiden dachten misschien dat wij hieraan verdienden, maar dat is niet zo. Wel is de Bijenkorf heel blij geweest met jullie aankopen en jullie met je schoolspullen 🙂

– Foto’s: oh men… het was op deze zaterdagen zo warm, dat zelfs onze camera er last van had en haperde. Veel later (in Rotterdam begaf dat stomme ding het helemaal!) kwamen we er pas achter dat blijkbaar niet alle foto’s waren opgeslagen en we dus niet iedereen op het lookbook hadden gezet. Heel vervelend!

For the future?
Believe me: we hebben ervan geleerd.
Heel belangrijk is dat we doen wat we beloven, en we zullen voortaan sneller communiceren (op de site, op Facebook, Hyves en Twitter) als iets wat later geplaatst wordt of als er wat is.
Enne… we gaan zorgen voor een hele goede camera 😉
Volgende keer gaat het beter!

Wat gaan we NU doen?
De drie winnaressen van de Bijenkorf Cadeaucard zijn inmiddels bekend gemaakt.

Maar omdat we er echt van balen hoe het is gegaan, verloten we nog 1 Bijenkorf cadeaucard t.w.v. van €50,-
Stuur een mailtje met je naam en adresgegevens naar en vertel ons wat voor CosmoGIRL! event jij graag mee zou willen maken.

Hopelijk zien we jullie snel weer. 🙂

Veel liefs namens de hele CG!-crew,

Marieke Hoogendijk
Hoofdredacteur CosmoGIRL!

De winnaar van de vierde Bijenkorf cadeaukaart is inmiddels ook bekend en heeft bericht gehad!