Na Nadia Palesa (MTV), columniste Dolshe Gulsen en Marly van der Velden (GTST) hebben we dit keer.. actrice Liza Sips in het CG! Celeb Lookbook!

Iedere maandag wordt er gestart met een nieuwe celeb in het Lookbook! Na Nadia Palesa (MTV), Marly van der Velden (GTST), DJ Miss Nine, columniste Dolshe Gulsen en actrice Kimberley Klaver, dit keer.. actrice Liza Sips!

Liza Sips is een 21-jarige actrice die de meesten zullen kennen van haar rol als Vicky in Goede Tijden Slechte Tijden. Inmiddels heeft ze die soap een tijdje geleden alweer verlaten.

Niet dat ze stil gezeten heeft hoor: ze speelde onder andere de hoofdrol in Penny’s Shadow, sprak verschillende stemmen in en in 2012 is ze te zien in een AVRO Telefilm.

Deze week is Liza de Celeb Look! De eerste outfit die er op staat droeg ze naar het Televiziergala en is dus een hele bijzondere: ze mocht een complete look van Louis Vuitton aan. We like!

Deze week kun je iedere dag een nieuwe outfit van Liza checken in het CG! Lookbook. Alle Celeblooks vind je hier of even ‘Celeb Look‘ intypen bij het Lookbook-zoekbalkje!

Je kunt Liza ook op Twitter volgen, op @LizaSips