Ons verslag van de avond! <3

Hoewel de hele wereld nog even moet wachten op het nieuwe album van One Direction, was het voor een paar honderd lucky Directioners gisteren al feest. Zij hadden kaartjes gewonnen voor de Made In The A.M. album releaseparty in de Melkweg in Amsterdam. En dat betekent maar één ding: sneak peek alert! 

CG! werd uitgenodigd om gezellig mee te feesten met de 1D-fans, yay! Benieuwd hoe het was?

De avond begon met een mini-fotosessie bij Fancy Booth. Hier konden jij en je bestie op de foto met fun props én Harry, Niall, Louis en Liam! Oké oké, niet de echte natuurlijk. Maar hey, het ziet er wel cool uit, right? 😉 

De grote zaal in de Melkweg was inmiddels bomvol. Kom maar op met die nieuwe songs! 😉 Via de hashtag #5yearsof1DNL & de speciale Facebook-pagina, kon je stemmen op de liedjes die jij het liefst wilde horen. Host Tim Douwsma kwam meteen met de deur in huis vallen en draaide als eerst de meest populaire track: Hey Angel. Love it! 

Enne, via de hashtag kon je ook je favoriete One Direction-moment delen. Binnen een paar dagen kwamen er meer dan 15.000 reacties binnen. 

Jullie kozen massaal voor het concert van de boys in de Ziggo Dome, in 2013. Harry riep iedereen op in het oranje te komen, en gisteren konden we met z'n allen even terugkijken op deze show. Aw! 

Obviously werden er veel meer fragmentjes geshowd, keken we naar interviews met de jongens, en draaide de DJ tussendoor oude én nieuwe songs van One Direction. Maar om de avond extra speciaal te maken, organiseerde Tim Douwsma fun spelletjes met fabulous hoofdprijzen.

Zo viel er bij de fanquiz een speciale One Direction-platenspeler te winnen. Deed je mee aan de karaokeshow? Dan was je in de race voor een gesigneerde single van de boys. OMG. 

Van Niall die even kwijt was wat hij wilde zeggen, tot de karaokewedstrijd & de quiz. Weet jij het antwoord op de vraag: Op wat voor date neemt Harry je in de videoclip van Night Changes? 😉

Made In The A.M. party, je was awesome! En nu gaan we aftellen naar morgen, want dan ligt het album eindelijk in de winkels. Naar welk liedje ben jij het meest benieuwd?

Meer One Direction? Houd CG! dan goed in de gaten, want binnenkort hebben we hot news + een supertoffe winactie voor je!