Lang leve de Koningin!

Het was een dag zoals geen ander, totdat ik erachter kwam dat de Koningin naar Amsterdam kwam! Meteen werd ik enorm onrustig. Ik wist niet hoe snel ik mijn vriendinnen moest bellen om te zorgen dat ze ook op de hoogte waren. Al mijn vriendinnen gilden het uit! Aangezien we allemaal enorme fans zijn, moest en zouden we haar zien! Nu denken jullie vast dat ik zo hysterisch enthousiast ben over Beatrix. Dan hebben jullie het mis. Ik heb het natuurlijk over de enige ECHTE koningin. Queen B oftewel Beyoncé!

Op de ochtend van de voorverkoop zat ik met de rest van Nederland met goede hoop te wachten tot ik door de enorme wachtrij van Ticketservice kwam. Vloeken, schreeuwen, tranen van frustratie, maar wat ik ook deed, ik kwam niet door de enorme wachtrij. Ondertussen kreeg ik hysterische berichten binnen van mijn vriendinnen dat zij er ook niet door kwamen. Enkele minuten later was het uitverkocht. Geen tickets. Shit.

Met een gebroken hart en met een hoop enorme frustratie jegens Ticketservice kwamen we met zijn allen bijeen om iets te verzinnen. Er moest toch nog ERGENS kaartjes te krijgen zijn? Op Marktplaats zagen we tickets voor 300 euro. We overwogen nog serieus om een maand niet te eten, maar alsnog besloten we toen om met zijn allen op de DVD van het concert te wachten.

Dezelfde dag stuurde ik nog een berichtje naar Eva (Simons). Ik vertelde dat ik baalde. Al helemaal nadat  bleek dat Eva in het voorprogramma van Beyoncé kwam te staan. Voordat ik verder ga met mijn frustratie over het krijgen van een ticket, eerst even wat achtergrond informatie over mijn band met Eva. Ik woonde zo ongeveer mijn hele middelbare school periode bij haar. We deelden samen elf hamsters, een konijn en een cavia. Zij en haar moeder Ingrid, waren de enorme motivatie die ik nodig had om mijzelf creatief te ontwikkelen. Dat ik muziek wilde maken en wilde schrijven, werd enorm gestimuleerd in huize Simons. Ze gaven mij de push om net iets beter mijn best te doen. De persoon die ik vandaag de dag ben, komt grotendeels door hun. En daarvoor ben ik ze eeuwig dankbaar.

Eva is altijd een enorm voorbeeld voor me geweest. Ze heeft haar dromen nooit opgegeven. Ze wist altijd wat ze wilde en ze heeft er altijd KEIHARD voor gewerkt. En al dat harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen. Dat ik trots op haar ben is een enorm understatement. Goed… Genoeg veren voor Eva, verder met mijn zoektocht naar de golden ticket. Een zoektocht die ik had opgegeven. Tot ik te horen kreeg dat ik mee kon met Eva! Ik ontplofte van geluk.  

Toen begon pas de ECHTE stress… WAT MOET IK AAN VOOR BEYONCE?
Ik weet dat Beyoncé mij niet ziet staan, maar het gaat om het idee. Je kleed je ook netjes aan voor een bruiloft, ook al ben je alleen maar de + 1 van iemand anders.

22 April was het dan zo ver. Toen ik met moeite eenmaal een outfit bij elkaar had gezocht, kon ik eindelijk naar de Ziggo Dome. Ik was er helemaal klaar voor om Queen B en Princess E live te beschouwen. Ik heb tijdens het voorprogramma een paar tranen gelaten van trotsheid en daarna ben ik los gegaan op alle hits van Mrs Carter. Beyoncé is een godin, een enorm talent en ik heb van begin tot het eind genoten van Queen B's show!

Lang leve de Koningin… en Prinses Eva!


Frankee