Meet Noëlla 🙂

Hi beauties!

Sommige Cosmogirls hebben mijn prethoofd misschien weleens voorbij zien komen op de site of CG!'s Instagram, maar voor degene die denkt “who is that gurl?” wil ik me graag eventjes voorstellen.

 

Mijn naam is Noëlla Minnee, 22 lentes jong en ik kom uit een klein, conservatief vissersdorpje aan zee waar de tijd soms een beetje stil staat: Katwijk. Eerlijk is eerlijk, het is een toplocatie! Om mijn grote liefde Amsterdam te bereiken, hoef ik mezelf maar een half uurtje te kwellen in een Intercity coupé. Noem me een aansteller, maar het OV past nou eenmaal niet bij mijn stijl.

 

Wat ik zoal in het dagelijks leven doe? Ik ben vierdejaars studente Lifestyle & Design aan de kunstacademie in Rotterdam. Vraag me niet wat de opleiding inhoudt, want dat is voor mij nog steeds één grote blur. Je moet in ieder geval beschikken over een flinke dosis creativiteit en soms een beetje zweverig doen. Verder breng ik graag tijd door met mijn schattige vriend, waar ik nu 7 jaar aan vast zit. En op zaterdag maak ik het huis van mijn oma schoon voor wat euro's die ik vervolgens weer uitgeef aan make-up.

Tijdens mijn stage bij CG! werd al snel duidelijk dat mijn passie en talent ligt bij het vinden van de allerleukste beautynieuwtjes. Van een allround mode- & beautystagiaire groeide ik uiteindelijk uit tot een gepassioneerde beautyspecialist. Coole beauty-musthaves, handige tips & tricks en nog veel meer hot beautynews: je vindt alles terug in CosmoGIRL! 115 t/m 120!

Mijn Beauty ABC (check CG! 120, blz. 76)

Na een freakin' fantastische droomstage van 8 maanden hoef ik jullie gelukkig nog geen vaarwel te zeggen. Ik ga namelijk niet alleen als freelance beautyjournaliste aan de slag, maar ik mag mezelf sinds vandaag ook CG!'s nieuwe beautyblogger noemen! Elke week komt er een blogpost van mij online waarin ik jullie o.a. meeneem naar toffe events, reviews plaats van de nieuwste producten en jullie op de hoogte houd van alles wat hot is in beautyland. Ik heb er megasuperontzettend veel zin in!

 

 

Voor nu alvast mijn gouden beauty tip: Aardappelen. Say whuuuut? Ze zijn niet alleen goed voor een dampende, Hollandse stamppot! Het zijn ook de perfecte wapens tegen de meest vervelende beautykwaal: puistjes en mee-eters. Masseer een rauw plakje aardappel over je little monsters (tot al het vocht uit de aardappel is verdwenen) en ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook een vet, glimmend voorhoofd zal het niet winnen van mister potato. Het zetmeel absorbeert de vette talg en rekent af met die vervelende glans. 

Sneak Peek: volgende week lees je alles over mijn beauty blunders!  

 

Oja! Voordat ik het vergeet. Ik zou het heel leuk vinden als jullie je ideeën en tips met mij willen delen. Hebben jullie vragen? Willen jullie graag dat ik een bepaald product review? Hebben jullie coole ideeën voor een filmpje of een verslag? Of willen jullie gewoon iets liefs zeggen? Let me know in de comments!

Liefs!
Noëlla