Bij Floor17

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

De redactie van CG! werd afgelopen week uitgenodigd op het dak van het Ramada Apollo hotel in Amsterdam, voor een fun party. Op het dak? Jep, want daar zit de hele zomer het amazeballs Floor17 Rooftop Terrace

Het terras zit lekker hoog (op 85 meter!), waardoor je van een stunning 360? view over Amsterdam kunt genieten. En dat terwijl de lekkerste snacks en drinks geserveerd worden. Want de kaart bij Floor17 staat bomvol yummy must-try mocktails.

Benieuwd? See for yourself ;-)…
 

 
Fruity, zoet, spicy; you name it, en ze hebben het 😉

Snack attack! Geef ons een bittergarnituur en we zijn helemaal happy 😉
 

Nieuwe ronde, nieuwe mocktails

En natuurlijk nog meer snacks! <3 

Woohooo, een blije redactie on top of Amsterdam 🙂

Kun jij niet wachten om zelf te chillen bij Floor17? Trommel dan snel je vriendinnen op, en ga met z'n allen naar het Ramada Apollo hotel op de Staalmeesterslaan 410 in Amsterdam.

Je vindt Floor17 op de 17e verdieping van het hotel (die zag je vast niet aankomen, hè? 😉 ). Op dinsdag t/m vrijdag is het terras tot 01:00u open, en op maandag & zondag tot 00:00 uur. Meer info vind je hier

Have fun!
 

Pssst… Bij Floor17 heb je nu ook de Rooftop Movie Nights. Hier check je de beste films, allemaal op het dakterras. Tof voor een girls night out, of een awesome date natuurlijk. Check hier wanneer welke films draaien.