Wat mag je niet missen 2n? Check ‘t hier!

FILM: Easy A

20:30 – 22:20 RTL 5

Olive (Emma Stone) verzint een date met een onbekende jongen die niet bestaat om onder een weekendje kamperen met haar vriendin Rhiannon uit te komen. Na het weekend vertelt ze aan haar dat ze seks hebben gehad, wat niet waar is. Het wordt opgepikt door de populaire Marianne (Amanda Bynes) en zo gaat deze roddel een eigen leven leiden…

Morgen laat beginnen? Dan is dit een goede tip (of stel je recorder vast in!):

FILM: Wild Child

22:20 – 00:10 RTL 5

Poppy (Emma Roberts) is een verwend kreng uit Malibu en is superpopulair op school. Haar vader is haar gedrag zat en stuurt haar naar een strenge Engelse kostschool. Poppy wil graag naar huis en doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen… en de school af en toe even op z‘n kop te zetten.
 

 
Dokter Hart

20:30 – 21:25 en 21: 25 – 22:20 NET 5

Vorige week is deze nieuwe serie begonnen op Net 5. Zoe Hart is net afgestudeerd, maar ziet haar droombaan aan haar voorbij gaan. Ze neemt dus maar een baan aan in een huisartsenpraktijk in Bluebell. Ze voelt zich niet helemaal op haar plek, of toch wel…?

 

 

En net zoals vorige week zijn deze programma‘s er ook weer op de woensdagavond :-)…

Nick & Simon the Caribbean Dream

20:25- 21:10 Nederland 3

Beat the Crowd

20:30 – 21:30 RTL 4

1 kandidaat neemt het op tegen 200 mensen in het publiek. Door middel van inschattingsvragen komt er een winnaar uit die er met het geldbedrag vandoor gaat: het publiek of de kandidaat. Spannend!