minstens twee keer gezien moet hebben

Sommige films vervelen nooit. Je kunt ze wel duizend keer bekijken. Net als deze films: je moet ze minstens 2 keer gezien hebben en ze zijn ook nog eens allemaal geschikt voor een andere mood.

1. Mean Girls: We kennen de high school struggles en de bitchfights. En ondertussen is en blijft de film natuurlijk ontzettend grappig.

2. Shrek, want we love animatiefilms. Elke keer als je ze opnieuw kijkt, ontdek je weer nieuwe grapjes. Perfect om je op te vrolijken. 

3. The Notebook: het is zo’n romantisch verhaal. True love tot het einde? Deze film laat ons erin geloven. En kijken naar Ryan Gosling verveelt natuurlijk nooit 😉 

4. Eat Pray Love: Julia Roberts doet onze fantasie op hol slaan. Ehm, ja dat klinkt een beetje gek, maar we bedoelen de prachtige landen en het geweldige eten natuurlijk. 

5. Aladdin: Vroeger waren Disneyfilms onze lievelingsfilms. Nu kijken we ze misschien niet meer wekelijks, maar Aladdin blijft 1 van de favorieten.

6. Magic Mike: want zoveel halfnaakte, mooie boys in één film kunnen we niet weerstaan. En, duh, Channing Tatum in het speciaal.

7. The Holiday: Waarom zou je een film over de feestdagen niet kunnen kijken als het zonnetje schijnt? Stiekem hebben we nu alweer zin in Kerst en oud en nieuw. 

8. Intouchables, want een mooie drama op zijn tijd vinden we niet verkeerd. Een mooi verhaal, mooie muziek. Grap the tissues! Soms is het gewoon heel fijn om even lekker te kunnen huilen om een film *sniksnik*.

9. Freaky Friday: geef toe: je lacht je kapot bij deze funny film. En laat dat nou net zijn wat je af en toe nodig hebt. Moeder en dochter die van lichaam wisselen. Jij moet er niet aan denken…

10. Pitch Perfect: muziek, dansen, actie, grappen. We like hoe competitief de twee groepen de strijd met elkaar aangaan. De boodschap ‘waar een wil is, is een weg’ staat ons wel aan. Als jij iets wil, dan kom je er ook wel. Yes, you can!

Fotografie: Colette de Barros.