Fit & fabulous de zomer in

Dat willen we allemaal wel, right? Gelukkig zijn er superveel verschillende manieren om je lichaamsbeweging te krijgen. Hell no, jij hoeft echt geen zes dagen per week in de sportschool te staan.

1. Ga lekker naar het strand of naar het zwembad. Het is niet alleen het perfecte uitje voor jou en je friends, maar ondertussen kan je heerlijk baantjes trekken in het verkoelende water.

2. Met je beste vriendin een kanootje huren? Super gezellig! Voedselpakket en flesjes drinken mee? Hup, gaan met die banaan. 

3. Sta je al regelmatig in de sportschool? Doe eens een proeflesje van iets dat je nog nooit hebt gedaan. Er zijn zo veel leuke sporten. Wat dacht je van een keer kickboksen, hiphopdansen of wandklimmen? Ook weer een perfect zomertripje. 

4. Hoe oldskool, maar superleuk is het om weer eens ouderwets te gaan skeeleren? Of skateboarden? Het kan allemaal. En op een mooie zomerdag pak je meteen weer wat zonnestraaltjes mee.

5. Het is bijna zomer (morgen om precies te zijn), maar who cares: als jij lekker naar Snowplanet of de plaatselijke borstelbaan wilt gaan voor een skisessie, dan doe je dat toch gewoon?

Fotografie: Chris Eckert/Studio D.