YOLO!

 born to lead babe, kun jij deze ‘Have You Ever’ signs van je lijstje strepen?

Zo nee, dan ga je meteen aan de slag! 😉

Have you ever…

[1] … zoete wraak genomen?

Pak je huisgenoot die jou altijd plaagt (of je broertje) eens terug. Sla een pak toiletpapier in en versier op een onbewaakt moment zijn hele kamer ermee. Leg slingers van de deurklink naar zijn bed en van de lamp naar zijn bureau. Alleen al de blik op zijn gezicht maakt dit karweitje goed. Surprise!

[2] … jezelf een bak ijs gegund?

Doe net als in de movies en haal een bak ice cream voor jezelf. Dat hoeft dus niet per se op een dag dat je net liefdesverdriet hebt. Nestel je op de bank, zet je favo romcom aan en enjoy zonder je schuldig te voelen. Enne ja, de bodem raken is verplicht! (Heb je dit punt al van je lijstje gestreept? Doe het dan gewoon nog een keer.)

 [3]…de hele dag in bed gelegen?

Jouw bed is the place to be voor schoonheidsslaapjes. Maar je kunt er ook heel goed lees- of movie marathons houden (hi ha Harry Potter), all day long. Dus deze zondag heb jij een date met je bed. Het enige waar jij je bedje voor uitkomt is een bezoekje aan het toilet of de voorraadkast voor candy.

[4]… je angst(je) overwonnen?

Adem in, adem uit. Je hoeft echt niet meteen van een klif te duiken of met een parachute uit een helikopter springen. Baby steps! Kleine sprongetjes om je angsten te overwinnen, zijn bijvoorbeeld je crush mee uitvragen, dat enge gerecht proberen (ieks, oesters) of voor dat spannende bobkapsel gaan.

[5]… een themafeestje gehouden?

Feestjes zijn leuk, themafeestjes zijn awesome! Stuur je vrienden een uitnodiging, maak lekkere hapjes en stel een knallende playlist samen. Iedereen komt als zijn of haar favoriete ster. Meer zin in een party met je best friendDress up als Madonna of Lana Del Rey, drink mocktails uit champagneglazen en shake it off. Kijk ook in de nieuwe CG! voor de leukste tips voor een awesome Award party 🙂

 

Fotografie: Peter Rosa/Studio D.