Wat zit er dit jaar in mijn schoentje?

Morgenavond is het ein-de-lijk zover…

Sinterklaas is coming to town!

 Ben jij al zenuwachtig?

 

Scrottsj!
Je hebt al drie zakken pepernoten verorberd in drie dagen. Reden 1: ze zijn lekker. Reden 2: het is de tijd van het jaar. Reden 3: je hebt Sint-stress! Zal hij wel alles brengen wat er op je lijstje staat?

Hoor wie klopt daar…
Is het de buurman die enthousiast aan het stofzuigen is? De muziek van je broer (zijn rockconcerten zijn toch niet zo privé) in zijn kamer? Of is dat gebonk toch de Sint die pakjes komt brengen?

Poëet
Normaal schrijf jij schriften vol poëzie, nu vind je het toch nog lastig om een rijmpje op papier te zetten. Wat rijmt er ook al weer op ‘denken’? En schrijf je 'groeten Sint' of toch je eigen naam? Aargh!

Taste
Je moet nog steeds een cadeautje voor je zusje scoren. Op haar lijstje staan ‘leuke oorbellen’. Jammer dat jullie smaken zo verschillen en jij in de winkel echt niet weet wat je moet kiezen. Als ze die earcuff niet mooi vindt, hou je hem lekker voor jezelf.

Help!
Jij hebt uren gezwoegd op die ontbijtkoekcreatie. Maar zelf een vieze surprise krijgen, no way. Echt niet dat jij straks in een nat brood gaat graaien naar een cadeautje. Hoop je dan.