Lights, camera, action!

Jij speelt natuurlijk al de hoofdrol in je eigen leven. 

Maar soms zou je wel even je ogen dicht willen doen en getransporteerd worden naar Rosewood, Mystic Falls of een ander fictief stadje uit je favo serie.

Want als je een seriemeisje zou zijn, dan zou je…

 

[1] … school een keertje overslaan zonder problemen
Wanneer de girls uit PLL weer op missie gaan om hun creepy stalker te ontmaskeren, skippen ze no problemo een middagje school. Ben je als serie girl wel op school, dan hoef je ook niet bang te zijn voor saaie uurtjes. Vampiers die je opwachten in de aula, een stiekeme relatie met die hottie van een leraar of een berichtje van A. op de spiegel in het toilet…. Exciting!

[2] … bijna elke dag een andere outfit dragen
Okay, met het budget van Blair uit Gossip Girl zou jij ook elke dag iets anders kunnen dragen. En iedereen wil ook weten waar jij dat leuke setje gescoord hebt en probeert je look na te maken. Maar elke dag een andere outfit aan is niet alleen maar awesome. Er gaat namelijk niets boven je favoriete sweater! (En denk maar niet dat Blair haar fuzzy versleten trui aan mag op tv.)

[3] …nooit naar de wc gaan
Heb je er weleens op gelet? Personages hoeven nooit naar de wc. Okay, de get togethers van de Pretty Little Liars in het toilet natuurlijk niet meegerekend. Maar hoe handig zou het zijn om gewoon never een sanitaire stop te hebben? Dan scheelt je sowieso uhh… tijd? Toiletpapier? 

[4] … elke ochtend je make-up NIET hoeven doen
Want jij wordt gewoon wakker met een perfect opgemaakt gezichtje. Zie jij Elena (The Vampire Diaries) ’s ochtends voor de spiegel een puistje wegwerken? Of haar haar in een slordig knotje doen, omdat ze haast heeft én een bad hair day? Don’t think so. (Enne, seriemeisjes hebben ook nooit last van uitgelopen mascara, tenzij ze een dramatische huilsc1ene hebben natuurlijk.)

[5] … verwikkeld zijn in interessante love triangles
Jij hebt niet één love interest, maar meerdere. Chuck of Nate, Stefan of Damon en Jake of Matty… Heb je geen twee lovers, dan heb je wel een serieuze knipperlichtrelatie. Denk maar aan Pailey (Page + Emily) en Leonard en Penny (Peonard? Leonny? ;-)) Als seriemeisje hoef je niet te vrezen voor een lonely love life!

 

Fotografie: ABC