Dare to dream big

In je favo serie Pretty Little Liars lijkt álles perfect. Grote kans dat jouw verwachtingen soms niet helemaal kloppen met de werkelijkheid.

Herken jij deze signs?

 

[1] Messy Manicure
Vol verwachting koop je dat mooie rode lakje met een superglans. Jouw bedoeling: op elke nagel een volle streep shiny nagellak. Het resultaat? Vlekkerige rode strepen over je handen en een beetje op je nagels.

[2] Weekend
Dit weekend ga ik mijn kamer uitmesten, alle kleding in de was doen, naar de sportschool, een boek lezen én boodschappen doen. Wat zeg je nou, is er een chickflick marathon dit weekend? Zzz…

[3] Een weekje je benen niet scheren…
Kan best, welcome to the hairy legs club. Maar eh, waarom lijken die van jou net op die van een gorilla na zeven dagen? Je had hoogstens een paar nieuwe haartjes verwacht.

[4] New shoes
Als een volleerd Victoria's Secret model paradeer je door je schoolgangen op je nieuwe high heels. Voor 5 minuten dan. Daarna lijk je meer op een babygirafje dat moet opstaan… Niet hé-le-maal het gewenste resultaat.

[5] De perfecte date
Je plant een superromantische date met je nieuwe lover. Samen eten en een film kijken, kaarsjes aan… Oeps, pizza op de lakens en kaarsvet all over the place. En een haperende dvd. Hmm, so not The Notebook.

[6] Speeksel alert
Oh, de eerste zoen… Je wilde een romantisch interface moment als Chuck en Blair, maar dat bleef niet meer dan een droom. The real deal was iets met te veel speeksel, een knoflookadem en een wasmachine. 

 

Fotografie: Joshua Pestka/Studio D