van Pasen, omdat

1. Ik twee dagen lang chocola mag eten, yum! Witte chocolade eitjes, melkchocolade eitjes, pure chocolade eitjes, chocolade eitjes met caramelvulling, chocolade eitjes met pralinevulling, chocolade eitjes crunch, chocolade eitjes cappuccino, chocolade paashazen. You get it, right?

2. Ik het nu alleen nog maar over de chocolade heb gehad, maar de paasontbijtjes ook altijd ontzettend gezellig zijn. Lekker met de familie aan tafel en genieten van verse jus, afbakbroodjes met smeltende hagelslag, stol met roomboter en kopjes thee. Weet jij een betere manier om wakker te worden?

3. Ik ontzettend veel van mijn familie hou en dit weer even de perfecte dagen zijn voor quality time. Samen eten, bij elkaar zijn, een wandeling maken en misschien wel een spelletje spelen. Dat komt niet elke dag voor.

4. Het een feestdag is en dat betekent dat je er feestelijk uit moet zien. En daarvoor wil jij nieuwe kleren. Nog een reden om te shoppen! Jij moet er wel weer fashionable uitzien.  

5. Geen geld voor een nieuwe outfit? Dan toch zeker wel voor één of een paar accessoires. Jij bent niet voor niks Queen mix and match. Jij weet met een paar simpele veranderingen een hele nieuwe look te creëren.

6. Een extra dagje vrij natuurlijk altijd welkom is. Niemand heeft het over school of werk. Nee, het zijn dagen vol gezelligheid en natuurlijk free time. Een boek of tijdschrift lezen, een film kijken of even lekker in bad. Het kan allemaal!

Fotografie: Bruno Press.