Oeps, botsing!

Kleine irritaties tussen jou en je vriendinnen, je vriendje of je ouders zijn beter te voorkomen dan te…

Juist. Maar dat lukt dus gewoon niet altijd. 

Herken jij deze botsingen?

 

[1] Wasmachine

Na een lange schooldag kom je afgepeigerd thuis. Begint je moeder over de was die je nog moet opruimen. ‘Je snapt toch wel dat ik moe ben?’ snauw je. Sorry mam, ik vind het heel lief dat je mijn kleren voor me wast!

 

[2] Showstopper

Nét op het moment dat Stefan de liefde aan Elena verklaart, gaat je zusje er doorheen praten. En dan wil ze ook nog de afstandsbediening afpakken. Zucht, daar gaat je zwijmelen-met-popcorn-en-cola-moment. Silence, s'il vous plaît!

 

[3] Modeflater

‘Had je niet iets anders kunnen aantrekken?’ Het is er uit voordat je het door hebt. En aan het gezicht van je vriendje is hij niet zo blij met je reactie op zijn poep ehh… donkerbruine broek. Niet iedereen kan een fashion wonder zijn!

 

[4] Paskamer

‘Dus je vindt me dik in deze spijkerbroek?’ Je luistert niet eens meer naar het antwoord van je boyfriend die niet zo enthousiast is over die skinny jeans die je aan het passen bent. ‘Nee, ik bedoel alleen maar dat hakken hier mooi onder zouden staan…’

 

[5] Hongerig

Shop na shop struinen je beste vriendin en jij af, op zoek naar naar de coolste koopjes. Rond drie uur knorren jullie magen. Beslissen welk lunchtentje jullie binnengaan, lukt door de honger niet. Een broodje, een stuk appeltaart of toch maar een hamburger, it doesn’t even matter. ETEN, NU!

 

[6] Datumprikker

Je vriendinnen en jij kunnen maar geen dag en tijd prikken wanneer iedereen kan voor een lovely dinner. Dan heeft de een weer een verjaardag en de ander weer een training of een date. Grr, dan ga ik wel alleen! #toobusy #notimetomeet #meeeeh

 

Fotografie: Ondrea Barbe