Pff, jongens…

… zijn soms zó lomp en onbegrijpelijk. Maar ze hebben ook karaktertrekjes waar jij, girly girl, geen 'nee' tegen zou zeggen.

Wat dacht je van deze signs?

 

[1] Cry baby
Kon jij ook maar gewoon een avondje met je vrienden de kroeg in als je liefdesverdriet hebt. Maar jij bent het hele weekend te vinden op de bank. Met betraande wangen, romantische films waarin de personages wél een gelukkig liefdesleven hebben en een kilo chocolade.

[2] Tik tak
Pff, uren zitten wachten op een sms'je dat uiteindelijk toch niet komt. Was het maar een keer andersom, hij die de hele tijd zijn telefoon in de gaten houdt voor een berichtje van jou. (Dat ook niet komt, na-na-na-na.)

[3] BIG fight
Oh oh, ruzie met je beste vriendin. Na een week maken jullie het pas weer goed, tijdens een gesprek van drie uur. In de tussentijd negeren jullie elkaar (of zenden jullie elkaar hoogstens een kwade blik toe.) De mannen make-up manier is zo véél sneller: gewoon een klap op de schouder.

[4] What’s up
Ook al vind je die handshake ingewikkeld, je vrienden met een vuist en een ‘What’s up dude’ begroeten lijkt je gewoon veel cooler dan drie zoentjes in de lucht of een hug.

[5] Pro & Con
Jij maakt een lijstje met ‘voor’ en ‘tegens’, belt je moeder en beste vriendin voor advies en piekert dan nog twee nachten. Hij beslist in één keer welk paar schoenen hij koopt.

[6] Twijfelaarster
Tijdens een discussie geef je je uiteindelijk vaak gewonnen. Niet omdat je geen gelijk hebt (want dat heb je AL-TIJD, as if). Maar omdat de ander zo volhardend is waardoor je twijfelt aan je standpunt. Hij weet altijd dat hij gelijk heeft (en dat is natuurlijk niet zo, dûh!) en zal zich nooit overgeven.

[7] Mr. Handy
Hij vindt het leuk om die kast in elkaar te zetten. Jij smijt na drie uur prutsen met schroefjes en planken de handleiding uit het raam. Hoezo is DIY-en fun? Frustrerend zul je bedoelen!

[8] Loslaten
‘Maar waarom zei ze dat nou?’ Die opmerking van dat gemene klasgenootje gonst twee weken later nog steeds door jouw hoofd. Hij haalt gewoon zijn schouders op bij een belediging. (Of denkt zelfs dat het een grapje is en lacht erom!)

 

Fotografie: J. Ryan Roberts/ Studio D.