Dat doe je zo:

Boehoe, Santa is weg en hij heeft al dat lekkere eten en alle gezelligheid meegenomen (not 😉)

Niet getreurd! Met deze tips heb jij geen last van jouw after kerstdipje!

 

[1] Go outside
Ga er lekker op uit. Neem je furry friend of beste vriendin mee naar buiten voor een winterwandeling en maak onderweg mooie foto’s (vergeet de snowy filters niet).

[2] Viva la musica
Je hoeft ook niet meteen afscheid te nemen van je kerstliedjes. Maak alvast een playlist voor volgend jaar. En als je dan toch bezig bent, stel ook meteen een lijst samen met de liedjes waarmee jij het jaar straks knallend afsluit.
 

[3] Glitter galore
Dat kerst voorbij is, betekent niet dat je meteen al die glitters en sparkles à la minute weg hoeft te halen. Geniet nog even van die slingers en lichtjes in je casa en gebruik je decoraties om bijvoorbeeld een cozy leeshoekje te maken.

[4] Foodie
Lekker eten kan het hele jaar door. Zit je nog vol van al die kerstkransjes, maar heb je toch zin om in de keuken te staan? Ga dan voor deze pizzabroodjes van Chanan.
 

[5] Game girl
Plan een ouderwetse spelletjesmiddag met je vrienden of familie om de gezelligheid langer vast te houden. Zet Wie ben ik, Ganzenbord en Yathzee op tafel, doe je NYE-playlist van stap 2 op de achtergrond en play along

[6] Hoi highlights
Maak een collage van de hoogepunten van vorig jaar met jouw mooiste Instagram foto’s, je favoriete celebs en het lekkerste eten, you name it. (Hot couple: die pot Nutella en Ansel Elgort.)

[7] Pyjma Party
Enjoy! Je bent vrij en je hebt nu alle tijd om in je pyjama voor de tv te hangen met al die films die je nog wilde zien. En nee, voor een Disney-marathon ben je nooit te oud!

 

Fotografie: Peter Rosa/Studio D.