Keep it ‘crushin

Welke film je vanavond gaat kijken, voor welke smaak B&J je gaat, waar je een jurkje voor kerst gaat scoren: je moet over veel dingen nadenken.

Je gedachten draaien al helemaal overuren if you fancy someone

Herken jij deze signs?

 

[1] #Disaster

Tuurlijk  denk je normaal ook na over de leukste Instagram filter en hashtags. Maar nu nog eens extra. Echt niet dat jij #swag gebruikt of #yolo. Straks denkt hij of zij dat jij achter de feiten aanloopt! #disaster

[2] Picture Perfect

Je spiegel is je allerbeste vriendin in tijden van puppy love. Ieder haartje en wimpertje moet perfect zitten. En stel je voor dat je crush dat eigenwijze niet-te-epileren wenkbrauwhaartje opmerkt…

[3] Fashion twins

Bij het shoppen speelt de smaak van je love interest mee. Die ruitjesblouse matcht zóó goed bij die van hem. Oeh, hangen daar nou matching kerstruien?

[4] Nee tegen knoflook

Je bent dol op stokbroodjes met aioli en cheese nacho’s met salsadip. Die eet je alleen maar in het weekend. Dan is de kans dat hij je knoflookadem opmerkt namelijk het kleinst.

[5] Ik kan niet slapen voor…

Volgens je browser is de Facebook van [vul hier de naam van jouw crush in] jouw vaakst bezochte pagina. Tja, je kan nou eenmaal niet slapen voordat je al zijn foto’s hebt bekeken. Je ligt wél wakker als je per ongeluk zijn ‘Ik voor de Berliner Dom’-foto uit 2009 liket.

[6] Flirt hij?-analyse

Jij bent professor ‘Analyseren van Flirterige Opmerkingen’. Waarom zei hij nou ‘Jij moet de volgende keer ook naar dat feestje komen?’ Omdat hij je miste? Of gewoon uit beleefdheid?

[7] Rode wangen it is

En als hij je een complimentje over je haar geeft, neemt jouw gezicht de kleur van een tomaat aan. Hopen dat hij die (vuur)rode blosjes cute vindt. Net zoals dat gegiechel en dat gefrunnik in je haar. Obsessed much?

 

Fotografie: Chris Eckert