Santa loves you and here’s why

Ho ho ho, wie krijgt er hier een cadeau (of tien)… JIJ!

Jij verricht namelijk heel veel goede daden.

Lees deze checklist maar!

 

[1] Perfecte dochter much!

De afwas wegwerken, de kamer stofzuigen en de hond uitlaten. Ook al heb je een hekel aan deze klusjes, je doet ze wel. (Nadat je moeder het je drie keer heeft gevraagd.)

[2] Inpakskills

Jij bent super creatief wanneer het op pakjes inpakken aankomt. Goodiebags versier je met drie verschillende lintjes, glitter en sparkles… Santa kan nog wel wat leren van jou!

[3] Spreekuurtje

Je vriendinnen kunnen altijd bij jou terecht. Boytrouble, issues met ouders, jij hebt voor alles wel een medicijn (een luisterend oor en een stuk chocolade dus.)

[4] Lievelingetje

Jouw vinger gaat meteen de lucht in als je het antwoord weet in de les. Hoezo streber? Jij doet gewoon heel erg je best! (En daarom zijn de leraren dol op je.)

[5] Girlpower

Als die jongen uit de klas het nieuwe meisje beledigt, zeg jij er wat van. Girls stand up for each other.

[6] You’re welcome!

Jij strooit met complimentjes. Jij complimenteert de buurvrouw met haar nieuwe kapsel, je collega met haar zelfgebakken muffins en zelfs dat arrogante klasgenootje met haar nieuwe jurkje.

[7] Miss Behulpzaam

Behulpzaam is jouw tweede naam. Die crème voor je collega met droge handen, een avondje oppassen op het kindje van de overbuurvrouw, een klasgenootje helpen met het stampen van woordjes. Jij bent een reddende engel!

 

Fotografie: Chris Eckert/Studio D