Must-do’s voordat het nieuwe jaar begint

Goede voornemens zijn hartstikke leuk en aardig, maar uit de komende twee maanden kun je ook nog alles halen! Be happy for this moment. This moment is your life. Go!

L. Oké, een wereldreis plannen is wel heel kort dag. Maar je favoriete city een bezoekje brengen moet kunnen. Stippel routes uit met de leukste shops, musea, restaurantjes en clubs en have fun!

I. Wedden dat jij dit jaar nog geen serieuze chick flick movie night hebt georganiseerd? Dus haal Pitch Perfect, Clueless en Mean Girls in huis, zorg voor candy en trommel al je vriendinnen op. No sleep and boys allowed!

V. Pak jij bij Oud en Nieuw helemaal uit? Je kunt ook gewoon een pre-party organiseren. Oké, geen vuurwerk (en geen gedoe met vervoer!), maar wel lekkere hapjes, goede muziek en fun people! Enne, de dresscode is gewoon glitter & shimmer.

E. Volgend jaar begin ik écht met hardlopen… Hoe stoer is het als je dat nu gewoon al doet? Hijs je in je kick-ass sportoutfit en voor je het weet ren jij al in maart de halve marathon!

N. Net als je healthy habits: hoe moeilijk is het nog om je favoriete snacks te weerstaan als je geniet van een handje noten en rozijnen, komkommer en wortel met yoghurtdip en pindakaaspartjes met pure chocolade? Nou?

O. Hij houdt van me, hij houdt niet van me…  Stop met dromen en trek je stoute schoenen aan. Die Nieuwjaarskus is voor jouw crush! (Ja Ansel Elgort, dat ben jij dus!)

W. Doe iets wat je al héél lang wilt doen maar waar je steeds de tijd niet voor neemt of wat he non-stop uitstelt. Die blog beginnen, een ruzie bijleggen, leren schaatsen, mandala’s maken, je ouders of je lover een ontbijt op bed brengen… (of je kamer opruimen ;-))

 

Fotografie: Nick Onken