Klaar? Klunzen maar!

Stiekem zou je mee willen doen aan Heel Holland Bakt (Misbaksels).

Jij bent gewoon niet zo’n heldin in de keuken.

Maar dat is helemaal niet erg!

 

[1] Secret

Het recept van je moeders fantastic appeltaart is niet voor niets geheim. Dat de jouwe keer op keer mislukt geeft niets. Die van mam is toch niet te overtreffen.

 

[2] Chill out

Bang te zijn dat je ouders je vragen of jij het eten wilt maken hoef je niet. Blij maak jij niemand met jouw aangebrande pannenkoeken of pasta à la Knoflook Much. Als het niet anders kan, gaan jullie gewoon voor een take-out. Relaxed! 

 

[3] Huisgemaakt

Je vriendinnen zijn dol op je. Wanneer zij iets homemade op de tafel zetten, strooi jij met complimentjes. Oh wow! Heb je die tosti helemaal zelf gemaakt?

 

[4] Cutiepie

Als jij je lover wil verrassen met een sweet anniversary pie haal jij stiekem gewoon een instantmix. Pakje roze glazuur en suikerhartjes erover en klaar. Het gaat allemaal om het idee. Liefde gaat niet door de maag, right?

 

[5] Foutloos

Jij giet teveel melk bij je muffindeeg, vergeet het zout en ziet rode peper voor paprika aan. Voor keukenklunsjes zoals jij bestaan er gelukkig awesome kan-niet-mis-gaan gerechten. Wat dacht je van Smashed Potatoes, klutseieren of een Omelet à la Alles Wat Er In De Koelkast Zit?

 

[6] Eigen touch

Tijdens het pepernoten bakken strooi je iets te rijkelijk met de nootmuskaat. Geen probleem, jij geeft er gewoon een extra draai aan. Extra extra spicy!

 

 

Fotografie: Chris Eckert